X

Volvo C70, S40 і C30 – «Ідеальні автомобілі 2008» від AutoPacific

Представники AutoPacific пропонували власникам оцінити свої легкові та вантажні автомобілі 2008 модельного року за списком із 15 основних якостей.

Автомобільна дослідницька та консалтингова фірма AutoPacific оголосила про присудження щорічних Премій «Ідеальний автомобіль» (IVA). Автомобілі Volvo перемогли у трьох категоріях. Представники AutoPacific пропонували власникам оцінити свої легкові та вантажні автомобілі 2008 модельного року за списком із 15 основних якостей. За даними AutoPacific Volvo S40 став явним переможцем у категорії «Розкішних легкових автомобілів середнього розміру».

З огляду на високі рейтинги за зовнішні розміри, оглядовість, ходові якості, керованість і безпеку, легко зрозуміти, чому S40 є ідеальним автомобілем. Вищі оцінки також було отримано за жорсткість сидінь, освітлення салону, колеса та шини та зовнішнє оформлення». У категорії «Іміджевий компактний автомобіль» переміг Volvo C30. Схоже, що він привернув клієнтів сегменту іміджевих компактних авто на рівні як емоцій, так і розуму. Те, що власники С30 оцінили зовнішнє оформлення, ходові якості та безпечність своїх авто, відмінно сполучається з якістю освітлення салону, жорсткості сидінь і рівнем технологій».

Volvo C70 отримав перше місце в категорії Aspirational Luxury Car. Завдяки найсучаснішим засобам комфорту та зручності власники автомобілів сегменту «Розкішний автомобіль» назвали С70 відмінно оснащеним. Звичайно, стандартна комплектація включає численні засоби безпеки, гарні колеса та шини, відмінне освітлення салону та помітну жорсткість сидінь.