X

Volvo Trucks оголошує спеціальні ціни на новий Volvo FH Save 7

Компания Volvo Trucks анонсирует в Украине специальные цены на тягач Volvo FH Save 7 с функцией I-Save, который позволяет перевозчикам сократить расходы на топливо до 7% без ущерба для ходовых качеств автомобиля и его производительности

Нова вантажівка Volvo FH Save 7, призначена для магістральних перевезень, тепер доступна за спеціальною зниженою ціною для українських покупців. Відмінна риса цієї моделі – наявність нового паливного пакета I-Save. Це найбільш передова розробка Volvo Trucks для магістральних перевезень. Завдяки поєднанню двигуна D13 потужністю 500 л. с., чудової керованості, ефективних задніх мостів, багатофункціональної трансмісії і технологій заощадження пального, Volvo FH економить на далеких відстанях до 7% палива.

Менше витрат палива і циклів прискорення для підтримки постійної швидкості руху завдяки потужному двигуну D13 500. Крім того, вантажівка оснащена системою I-See, яка на основі даних про топографію місцевості розраховує швидкість, а також діапазон перемикання передач, що забезпечує максимальну економію пального. За рахунок ефективного використання кінетичної енергії, I-See дозволяє скоротити обсяги споживання палива на 5%. А система інтелектуального круїз-контролю I-Cruise, яка працює в тандемі з I-See, регулює швидкість вантажівки для зниження витрат палива, забезпечує більш безпечне і комфортне водіння.

Основні характеристики Volvo FH Save 7: двигун D13 Euro 6 Step D потужністю 500 к.с. і крутним моментом 2600 Н•м; автоматизована 12-ступінчаста коробка передач I-Shift; моторне гальмо VEB+, включаючи клапан EPG; круїз-контроль I-Cruise з I-Roll, який регулює швидкість для зниження витрати палива; шлюз телематики з GSM/GPRS/3G-модемом і Wi-Fi; комплект обладнання Dynafleet c підпискою на 2 роки і топографія з підпискою на 5 років.
Придбати вантажівку Volvo FH Save 7 можна за програмою фінансування від «ВФС Україна» з початковим внеском від 20% і ставкою 5,95% річних. Термін фінансування – до 4 років.

Детальна інформація та контакти на сайті:
https://www.volvotrucks.com.ua/uk-ua/save-7.html