X

Виставка комерційних автомобілів IAA 2022 відбудеться в новому форматі

Міжнародна виставка комерційних автомобілів IAA, яка традиційно проводиться в Ганновері раз на два роки, отримала нову назву — IAA Transportation. Цього року вона запланована на 20-25 вересня. Її девіз — People and Goods on the move (“Люди і товари в русі”. Крім презентації нових вантажівок, автобусів і причіпної техніки, акцент буде зроблено на логістиці та цифровізації комерційного транспорту на шляху до кліматичної нейтральності.

Таким чином, IAA стають провідною міжнародною платформою в цій сфері. З розширеною концепцією виставка зв’яже відповідних виробників і постачальників із секторів вантажного транспорту, автобусів і логістики з провідними постачальниками технологій.

“IAA Transportation є провідною торговою виставкою в галузі транспорту, комерційних автомобілів і логістики. Наша успішна антиковідна концепція мюнхенської виставки IAA Mobility 2021 буде використана і на IAA Transportation в Ганновері: поточний статус реєстрації дає зрозуміти, що розширення концепції було позитивно сприйнято галуззю. Вже отримані заявки від учасників з понад сорока країн. Високий рівень реєстрацій радує, а також підкреслює бажання експонентів ще раз запропонувати клієнтам живий досвід роботи з новинками”, — говорить Юрген Міндель, керуючий директор VDA.

Нагадаємо, що в 2020 році автосалон IAA Commercial Vehicles був скасований через пандемію коронавірусу. Хочеться вірити, що виставку в новому форматі вдасться провести в намічені дати.