X

WOG обіцяє ульотні вихідні у Харкові

В честь Дня авиации, 27 и 28 августа, на аэродроме «Коротич» под Харьковом состоится помпезный праздник неба и свободы, топливным партнером которого выступит WOG.

Два дні поспіль, з 11.00 до 19.00, для гостей фестивалю виконають польоти кращі авіатори країни на більш ніж 10-ти типах літаків малої авіації. Також на відвідувачів чекає виступ пілотажної групи з кольоровим димом, фігури вищого пілотажу, ознайомчі польоти та багато іншого.

Крім споглядання за шоу, кожен бажаючий зможе поспілкуватись із пілотами під час автограф-сесії, здійснити стрибок з парашутом у тандемі з інструктором, піднятися в небо під час ознайомчого польоту на одному з літаків аероклубу і пролетіти над землею у повітряній кулі.

Та це ще не все. Для гостей заходу проведуть розіграш призів – політ на літаку АН-2 для двох осіб, а також політ на реактивному літаку Л-29.

На території аеродрому для гостей будуть організовані зони відпочинку та розваг, фуд-корти з різноманітним меню, ярмарок, майстер-класи, боді-арт, виставка авіамоделей, експозиція ретроавто та сучасних автомобілів, фотозони.

Для маленьких учасників свята на аеродромі буде працювати дитяче містечко. На дітей чекатиме виступ «Лабораторії божевільних вчених», майстер-класи по збірці авіаційних моделей, шоу мильних бульбашок, анімація з конкурсами та призами.

Приєднуйтесь до «ульотних вихідних» з WOG!