X

Яскравий кабріолет Ford Mustang зустрічатиме гостей фестивалю NewCarsFest 2017

Среди множества автомобилей, представленных на фестивале NewCarsFest 2017, будет выделяться красный кабриолет – мечта большинства автомобилистов – Ford Mustang.

Одразу на вході на Фестиваль нових автомобілів NewCarsFest 2017 на відвідувачів чекає один з головних шоу-стопперів – червоний кабріолет Ford Mustang.

З ним можна буде сфотографуватися, зробити селфі, ознайомитися з технічними характеристиками, а найщасливіші зможуть його купити!

В Україні Ford Mustang представлено у двох кузовах – купе (якщо зовсім правильно – фастбек) і кабріолет. Але саме кабріолет є мрією багатьох спекотним літом.

Його дах складається за кілька секунд, відкриваючи водієві та пасажирам непередаване відчуття свободи і насолоди від швидкості. Тим паче, що розганяється Mustang миттєво. Із двигуном EcoBoost 2,4 л до першої сотні машина розганяється за 5,8 секунд. А з п’ятилітровим мотором із шаленим ревом V8 вона зривається з місця до 100 км/год за 4,8 секунди. При цьому ви відчуваєте перевантаження, майже як у пілота Формули 1.

Крім легендарного «Мустанга», на Фестивалі нових автомобілів NewCarsFest 2017 будуть представлені нові кросовери марки – Ford Kuga і Edge.

Втім, на Ford Kuga і Edge можна буде не тільки подивитися. Ці автомобілі будуть доступні також для тест-драйву.

Ще одна цікава новинка – Ford Mondeo Hybrid з 2,0літровим бензиновим і електричним мотором, у нього міська витрата пального заявлена виробником на рівні 2,9 л на 100 км шляху!

Стежити за розвитком подій можна на сайті фестивалю.