X

Завтра Tesla покаже секретну новинку – перші подробиці

На завтра, 19 октября, в Tesla анонсирована неожиданная премьера. Об этом заявил сам глава правления компании Элон Маск.

Новинку Tesla спочатку мали представити 17 жовтня, але потім презентацію відклали на два дні. Інформація про новий продукт тримається в найсуворішому секреті, а автомобільне співтовариство продовжує гадати, що б це могло бути.

Найбільш імовірними вважаються дві версії. Перша – це повністю новий автопілот Тесла другого покоління. Розробка системи вже давно триває, а її головна перевага – велика автономність.

Друга версія – презентація серійної версії Tesla Model 3 і оприлюднення всіх її характеристик. Новий електрокар Тесла має надійти в продаж у 2017 році. Нагадаємо, ціна Tesla Model 3 становитиме від 35 тис. доларів, а його запас ходу – близько 345 км.

У будь-якому разі залишилося недовго чекати і таємниця вже завтра розкриється. Тим часом на 28 жовтня заплановано ще одну презентацію Tesla, яку проведуть спільно з Solar City. Ця компанія виробляє сонячні батареї і літій-іонні акумулятори, а також – станції заправки електромобілів Tesla Supercharger.