X

Запальний фестиваль Subaru Family Party чекає вашу родину

3 июля при поддержке компании WOG на территории спорткомплекса «Чайка» состоится Subaru Family Party - супер событие для тех, кто обожает автомобили и для тех, кто ничего в этом не понимает.

Друзі, поспішаємо вам нагадати, аби ви раптом не проґавили найяскравіший літній фестиваль SubaruFamilyParty. 3 липня за підтримки компанії WOG на території спорткомплексу «Чайка» відбудеться супер подія для тих, хто обожнює автомобілі і для тих, хто нічогісінько в цьому не тямить, – цікаво та весело тут буде усій родині!

Татусі зможуть провести тест-драйв улюблених автівок. На спеціальному автотреку буде доступна вся SUV-лінійка Subaru: XV, FORESTER, OUTBACK.

Ті, хто полюбляють перегони, зможуть позмагатися на картах, а ще пройти школу контраварійного водіння. Ну, а якщо ви віддаєте перевагу спокійнішим розвагам, тоді ласкаво просимо до настільних ігор: футбол, аерохокей, настільний теніс. Драйв та емоції – забезпечені!

А що ж робити матусям, особливо, якщо вони байдужі до автомобілів? Тут і для вас знайдеться безліч дівочих занять. Матусь чекає чайна церемонія та кулінарний майстер-клас. Спіймати релакс допоможуть масажний салон, парафінотерапія, SPA процедури та розпис хною на тілі.

Поки татусі тестують автівки, а матусі красуються у SPA, на дітлахів чекає насичена пізнавальна програма. Студія розвитку, де малюки зможуть розкрити навики малювання та ліплення, надувні атракціони, а ще – дитяча рибалка. Ну, і звісно, який же автомобільний фестиваль без автомобілів – дітлахів навчать кермувати у дитячій школі водіння.

Проте, ніщо так не виснажує, як захоплюючі розваги! Підкріпитися усією родиною можна буде у WOG CAFE – найулюбленіші страви та найкавовіша кава додадуть святу смаку!