X

Женевский автосалон 2017: онлайн-трансляция

«Автоцентр» ведет прямой репортаж с одного из крупнейших в Европе и мире Женевского автошоу 2017.

Женевське Мотор-шоу цього року відкрилося доволі пізно. 7 і 8 березня воно працює для представників преси, з 9 до 19 березня – відкрито для всіх.

Автосалон проходить щорічно, цього разу його двері відкрилися у 87-й раз.

Традиційно за день до початку шоу журі конкурсу Car of the Year (європейська «Автомобіль року») оголошує переможця. Цього року ним став Peugeot 3008.

Перші презентації і прем’єри на Женевському автошоу проходять вже з ранку. Загалом їх має бути 148, а загальна кількість виставлених автомобілів наблизиться до дев’яти сотень.

Dacia/Renault Logan MCV Stepway

Компанія Renault представила бюджетний універсал з позашляховим обвісом Logan MCV Stepway. У Європі його продають під брендом Dacia.

Цікаво, що в Старому Світі кліренс машини становить 174 мм (це на 50 мм більше, ніж у звичайному універсалі Логан), а в Україні може зрости до 200 мм. Модель виділяється традиційними для лінійки Степвей захисними накладками.

Seat Ibiza

На стенді Seat презентовано компактний хетчбек нового покоління Ibiza. Модель складено на платформі MQB A0, на якій також буде створено наступні покоління Volkswagen Polo і Skoda Fabia. Seat Ibiza представлено тільки в п’ятидверному кузові (раніше була і тридверка), і тепер він дуже схожий на старшу модель – Leon.

Mercedes-AMG GT

Концепт-кар Mercedes-AMG GT – майбутній конкурент Porsche Panamera, який почнуть випускати через рік. У Mercedes-AMG GT Concept гібридний привід загальною потужністю 805 к.с. Бітурбований бензиновий V8 об’ємом 4 літри, а також електромотор на задній осі. Розгін до сотні – за 3 секунди.

Далі буде. Оновлюйте цю новину.