X

Співробітники General Motors влаштували перегони на тестових Chevrolet Corvette

Гонка по городским улицам на тестовых Chevrolet C8 Corvette Stingray может закончиться для инженеров General Motors огромным штрафом и увольнением

Поліція штату Кентуккі заарештувала інженерів концерну General Motors, які влаштували перегони на вулиці Ловерс-лейн в Боулінг-Грін. Як повідомило видання Automobile

з посиланням на поліцейський департамент, поліцейський патруль зупинив Олександра Тіма і Марка Деркаца за перевищення швидкості і численні порушення правил дорожнього руху.

Читайте також:
Nissan GT-R и Chevrolet Corvette превратили в автомобили скорой помощи

Скориставшись службовим становищем, 27-річний інженер з розробки систем впуску і випуску Олександр Тім і його колега, 30-річний інженер з розробки електронних систем Марк Деркац вирішили проїхатися вулицями Боулінг-Гріна на новеньких Chevrolet C8 Corvette Stingray 2020 року. Як зазначено в поліцейському звіті, за обмеження в 72 км/год Тім рухався зі швидкістю 193 км/год, а його напарник – 160 км/год. Водій третього Corvette виявився не таким азартним і «в перегонах участі не брав».

У General Motors інцидент з тестовими спорткарами прокоментували доволі скупо, наголосивши, що безпека залишається головним пріоритетом компанії. В офіційній відповіді на запит видання, йдеться, що стосовно цього факту триває службове розслідування. Чи залишаться порушники працювати в компанії, не повідомляється.

Читайте також:
Chevrolet Suburban потрапив на голлівудську "Алею слави"

Крім того, суд може позбавити Тіма і Деркаца права на керування транспортними засобами і оштрафувати на пристойну суму за перевищення швидкості і небезпечне водіння.