X

Спортивний кросовер Maserati Grecale пройшов випробування холодом (відео)

Официальная премьера конкурента Porsche Macan, BMW X3 и Mercedes-Benz GLC состоится весной 2022 года

Новий спортивний кросовер — Maserati Grecale — італійська марка анонсувала у вересні 2020 року і з тих пір порційно видає інформацію про модель, інтригуючи потенційних клієнтів. Цього разу Maserati опублікувала серію фотографій і відео з зимової серії випробувань на півночі Швеції.

Як повідомляється, прототип кросовера піддався тестуванню при температурах до — 30°C. Заїзди проходили на льоду замерзлих озер і засніжених дорогах. Метою випробувань була перевірка роботи двигуна і основних електронних систем в екстремальних умовах. Заїзди по зледенілих дорогах провінції Лаппланд використовувалися для калібрування допоміжних систем.

За деякими даними, серійний Maserati Grecale укомплектують 2,0-літровим чотирициліндровим мотором з турбонаддувом, доповненим невеликим електродвигуном. Віддача агрегата, що працює за схемою “м’який гібрид” становитиме близько 300 к.с.

Також очікується поява “зарядженої” версії з 2,9-літрвим Twin-Turbo V6 потужністю понад 500 к.с. Обидва мотори працюватимуть у зв’язці з восьмиступеневою автоматичною коробкою передач і заднім або повним приводом.

Читайте також:
Майже нові седани Maserati Quattroporte продають із величезною знижкою