X

Спорткар BMW E46 M3 у рідкісному кольорі Laguna Seca знову виставили на продаж

Чудовий автомобіль із відмінними характеристиками BMW M3 покоління E46, пофарбований в унікальний відтінок Laguna Seca, знову з’явився на онлайн-аукціоні Bring a Trailer. Спорткар продавали через цей ресурс у 2019 році, і тоді за нього вдалося виручити 35 250 доларів.

Нинішній власник виїжджав на спорткарі лише кілька разів, про що свідчать цифри на одометрі. Він його придбав із показником 13 000 миль (~21 000 км), а зараз пробіг досяг 15 000 миль (~24 000 км). Незважаючи на це, він все ж таки вирішив продати машину. Згідно з лістингом, цей BMW M3 знаходиться у відмінному стані і не потребує ремонту.

Автомобіль знаходиться в повністю оригінальній комплектації і жодного разу за свою історію не потрапляв у аваріі. Винятком є ​​лише задні ліхтарі, які замінили світлодіодними. Інтер’єр M3 також має ідеальний вигляд. Кабіна оздоблена шкірою Nappa сірого кольору, а у якості декора використані вставки з полірованого алюмінію. До оснащення увійшли спортивні сидіння з електроприводом, клімат-контроль, круїз-контроль, стереосистема BMW Business CD та аудіосистема HiFi.

Читайте також:
Електричний BMW i4 обзавівся колекційною спецверсією

Під капотом BMW E46 M3 знаходиться 3,2-літровий рядний шестициліндровий двигун S54 потужністю 333 к.с., який пов’язаний з шестиступінчастою коробкою передач. На момент написання статті ставка на спорткар досягла 43 250 доларів.