X

Спорткупе Bentley Continental GT перетворили на ралійний позашляховик (фото)

Лифтованное купе во внедорожном кузовном обвесе продают за 12 250 долларов, но цена не окончательная

На глобальній платформі автомобільних онлайн-аукціонів Collecting Cars продається «позашляховий» Bentley Continental GT Speed. Власник гран-турера не зміг дочекатися, коли марка випустить Continental у кузові кросовер й взявся заповнити цю прогалину. Що з цього вийшло, можете побачити на фото.

Спочатку це був Continental GT Speed 2008 року, якому в процесі перетворення на кросовер встановили карбонові розширювачі колісних арок. Під ними — 20,0-дюймові колісні легкосплавні диски із покриттям порошковою фарбою, на які поширюється 6-річна гарантія. «Взуті» диски в шини Pirelli Scorpion Verde.

Також на купе встановили масивний передній бампер, ковані повітрозабірники, захист днища, швидкознімний зовнішній каркас, запасне колесо та додаткову люстру на дах. Управління зовнішнім освітленням винесено на центральну консоль. Для підключення зовнішніх приладів є водонепроникна розетка. Лакофарбове покриття кузова повністю відновила компанія Simon Motorsport.

В арсеналі «позашляхового» Continental GT Speed ліфтована пневмопідвіска та спеціально розроблене зчеплення. Під капотом — заводський 6,0-літровий двигун Twin-Turbo W12 із налаштуваннями PP-Performance, які збільшили віддачу до 700 к.с. Вся ця міць направляється на колеса через систему повного приводу.

Салон оздоблений яскраво-оранжевою стьобаною шкірою із зеленими акцентами. В оснащенні мультируль, передній та задній датчики паркування, омивачі фар, двозонний клімат-контроль, круїз-контроль, мультимедійна система із супутниковою навігацією та система Start/Stop. Передні сидіння із електрорегулюванням, підігрівом та пам’яттю (запам’ятовують три положення). На одометрі позашляхового купе 44 474 км.

Новий власник унікального «кросовера» Bentley Continental GT з’явиться через три дні. Щоправда, забирати його доведеться із ОАЕ. У комплекті з автомобілем він отримає новий запасний ключ, посібник із експлуатації та оригінальний набір інструментів. На момент написання статті лотом зацікавилися семеро людей. Поточна ставка складала 12 250 доларів.

Читайте також:
Bentley S2 Continental 1961 перевели на електрику