X

Одразу два позашляховики Ford Bronco шукають нових власників — але є нюанс

У обоих автомобилей минимальный пробег

Черга за відродженим позашляховиком Ford Bronco, який представили в 2020 році, розтягнулася на кілька років вперед, і з кожним днем замовлень стає більше. Так що купити машину, просто прийшовши в дилерський центр, не вийде. Доведеться запастися терпінням. Однак у шанувальників моделі з’явився шанс придбати її без тривалого очікування.

Річ у тім, що відразу два Форд Бронко виставили на аукціон IAAI. Обидва автомобілі побували в аваріях і мають пошкодження, але вони незначні. Так що на відновлення потрібно мінімум часу і коштів. Перший екземпляр в базовій версії Base пофарбований в синій колір і має знімний дах. У позашляховика є вм’ятини на передньому бампері і на задніх дверях. Пробіг становить 8 214 км (5104 милі).

Другий Bronco у п’ятидверній модифікації Big Bend милі). У нього присутні вм’ятини і відколи фарби на бічних дверях з боку водія. Найімовірніше, саме на цю частину припав удар. Відповідно до лістингу жодних інших дефектів немає, і машина повністю на ходу. Кузов позашляховика пофарбований в чорний колір. Дах знімний.

Читайте також:
Чекаємо в Україні: новітній позашляховик Jeep вже потрапив на страховий аукціон

Звісно, купівля пошкоджених автомобілів завжди пов’язана з деякими ризиками, так що потрібно бути гранично уважними. Але це прекрасна можливість швидко отримати машину і набагато дешевше, ніж у дилера. Цілком можливо, що один із цих позашляховиків незабаром з’явиться на дорогах України.