X

Стала відома дата проведення автосалону в Пекіні

Пекинский автосалон откроет свои двери 26 сентября и продлится до 5 октября 2020 года

Пандемія коронавірусу завдала нищівного удару по світових автомобільних заходах, графік яких було складено задовго до того, як вона охопила весь світ. Деякі автошоу не встояли перед напором обставин і були скасовані, але більшу частину організатори все ж вирішили провести з відхиленням від графіка.

Першим масштабним автомобільним заходом, який було перенесено на невизначений термін, став автосалон у Пекіні. Однак після того, як у Китаї пандемія пішла на спад, організатори оголосив нову дату проведення виставки. Зокрема Пекінський автосалон відкриє свої двері 26 вересня і триватиме до 5 жовтня 2020 року. Ось тільки чи готові відвідати виставку світові автовиробники і чи є у них великі новинки, припасені для цього заходу, поки що невідомо.

Відзначимо, що автосалони в Пекіні та Шанхаї, які чергуються в календарі заходів, за останній час дуже розширилися і стали всесвітньо значущими. Щорічно на них виставляють близько 1200 новинок із 14 регіонів світу. А стосовно гостей, то останнє автошоу відвідало понад 800 тисяч осіб, 10% з яких були з-за кордону.