X

Розпочався новий пробіг конкурсантів «Автомобіль року в Україні 2018»

"Автомобиль года в Украине 2018": второй пробег

У серпні авторитетні журналісти розпочали тестування машин в рамках конкурсу “Автомобіль року в Україні 2018”.

Сьогодні, 12 жовтня, стартувала друга частина пробігу. Члени журі мають проїхати близько 300 км Брест-Литовським шосе від Києва до бази відпочинку Батерфляй, розташованої в 35 км від Вінниці. Протягом двох днів там будуть проходити різні тести автомобілів-конкурсантів.

У другій частині пробігу експертам належить випробувати автомобілі в інших погодних умовах (спекотне літо змінилося на прохолодну мокру осінь), а також краще ознайомитися з машинами.

В “марш-кидку” беруть участь майже півтора десятки авто: Peugeot 308, Honda CR-V, Range Rover Velar, Volvo XC60, Peugeot Traveller, Skoda Octavia, Skoda Rapid, Hyundai Ioniq, Hyundai i30, Volkswagen Arteon, Ford Fiesta, Chery Tiggo 2 і Citroen C-Elysee.

Нагадаємо: всеукраїнський конкурс “Автомобіль року в Україні 2018” визначає кращі автомобілі, представлені на українському ринку з 20 листопада 2016 р. до 20 листопада 2017 р. Переможців обирають за підсумками голосів громадськості та експертного журі. В рамках роботи останнього проводиться тестування автомобілів, що пройшли у фінал.

Після підрахунку голосів в лютому 2018 го року відбудеться церемонія нагородження переможців акції “Автомобіль року в Україні 2018”.