X

Стартувала акція “Автомобіль року в Україні 2022″

Сьогодні, 6 грудня стартувало голосування в акції “Автомобіль року в Україні 2022”. Громадське журі зможе проголосувати за вподобану модель до 31 січня, а потім вже експертне журі тестуватиме моделі-фіналісти. Зазначимо, що цьогоріч учасників акції набагато більше, фактично це все новинки, презентовані за останній рік на українському ринку. Так що є з чого вибирати і над чим подумати!

Проголосувати ви можете на сайті autoroku.ua.

Ну а ми починаємо знайомити вас з номінаціями акції “Автомобіль року в Україні”. Перша і вона ж одна з найголовніших номінацій — “Легковий автомобіль року 2022”. Тут і класичні седани середнього і преміального сегментів, і заряджені версії відомих моделей, і електромобілі. Деякі бренди представлені одразу декількома моделями. Наприклад, Mercedes-Benz C-Class і S-Class. Обидві моделі не тільки прекрасно відомі всім автолюбителям, але і є законодавцями трендів у своїх класах, з кожним поколінням задаючи нові стандарти. Детальніше про C-Class і S-Class дивіться в наших відеооглядах:

Серед абсолютно нових моделей виділимо Citroen C4 і SEAT Leon, які до того ж дебютували на українському ринку буквально кілька місяців тому. І якщо Leon залишився вірним своїй концепції, яка втілюється іспанським брендом з покоління в покоління, то Citroen C4 дуже змінився!

Новий С4 тепер тепер у форм-факторі кросовера, з новим дизайном і новими технологіями. Детальніше дивіться в нашому невеликому відеоогляді:

Цікаво відзначити і нове покоління легендарного міського хетчбека Honda Jazz, який дебютував вже в четвертому поколінні. Стильний і функціональний, він також пропонує цікаво реалізований гібридний привід, що дає змогу помітно знизити витрату палива. Детальніше про цю модель дивіться в огляді:

Відзначимо, що в номінації “Легковий автомобіль року 2022” зібралося 19 новинок-претендентів. Не забувайте віддати голос за вашого фаворита на сайті autoroku.ua. Голосування триватиме до 31 січня 2022 року.