X

Старий BMW помили вперше за 20 років (відео)

BMW 2002 є легендарною моделлю німецької марки. Тож вона має попит і нині. Колекціонери влаштовують справжнє полювання за цим авто. Але деякі власники зовсім не цінують, те, що мають. Як, наприклад, власник цього конкретного седана.

Майже двадцять років чоловік не мив автомобіль і не проводив чищення салону. На щастя, його викупив один із найкращих автосервісів у світі – AMMO NYC. Фахівці американської детейлінг-студії одразу взялися за роботу, якої виявилося доволі багато. Вони відмили багаторічний бруд з кузова машини і моторного відсіку. Також ретельно вичистили ходову і колісні диски.

Ситуація в салоні виявилася куди гіршою, ніж була зовні. Крім пилу, бруду і павутини, за сидіннями було виявлено мишачі гнізда. На щастя, гризуни покинули своє житло і вести боротьбу з ними майстрам не довелося.

Кінцевий результат вражає. Незважаючи на те, що автомобілю не вдалося повернути первісний вигляд через наявність іржі на кузові і потьмяніле лако-фарбове покриття, він став набагато кращим на вигляд. До того ж у студії зазначили, що цей екземпляр культового авто вже знайшов нового покупця, який готовий провести йому повну реставрацію. Тож на машину чекає друге життя. І воно, напевно, буде набагато цікавішим за колишнє.

Читайте також:
Раритетный Pontiac помыли впервые за 27 лет простоя (видео)