X

Стильний Geely, дешевий Hyundai і незвичайні вантажівки — головні новини

А еще – крутой Nissan и новый внедорожник Toyota Land Cruiser 300

Компанія Geely давно перестала бути “суто китайською” і змогла підкорити частину глобального ринку. Її моделі вирізняються сучасністю і технологічністю. Щоб залишатися впізнаваною, вона розробила свій фірмовий стиль — яскравий і запам’ятний. Підтвердженням тому є компактний кросовер Geely Icon. Китайський автомобіль вийшов на ринок на початку 2020 року і ще не встиг втратити актуальність. Незважаючи на це, виробник випустив обновлену версію моделі.

На фото попався найдешевший кросовер Hyundai

Про те, що компанія Hyundai готується випустити на ринок новий кросовер, який стане найменшим і доступним у лінійці марки, стало відомо в 2020 році. Відтоді новинка, яка відома під внутрішньозаводським індексом AX1, вже кілька разів потрапляла в поле зору фотошпигунів. Тепер же їм вдалося відобразити одразу дві версії нової моделі Hyundai.

Історія вантажівок Tatra

Перший автомобіль марки Tatra був випущений 102 роки тому в чеському місті Копрживніце — на заводі Kopřivnická vozovka, а.s. Річ у тім, що в 1918 році легкова машина цього підприємства — моделі U успішно пройшла випробування у важких гірських умовах — у Високих Татрах. І тому слово “Tatra” вирішили використовувати в рекламних цілях. Первістком нового бренду став автомобіль TL4 вантажопідйомністю 4,0 т. Ця модель із мотором в 35 л.с. випускалася ще з 1916 року. Вона добре показала себе на військових дорогах і залишалася у виробництві до кінця 1924 року.

Новітній Nissan Z: відомі характеристики і ціна

На форумі 400zclub з’явилася свіжа порція інформації про новий спорткар Nissan Z. За непідтвердженими даними, автомобіль зможе стати конкурентом Toyota Supra. Офіційно про це ніхто не говорить, але потенційне суперництво двох японських купе очевидно. При цьому Ніссан виявиться потужнішим і набагато дешевшим за свого головного конкурента.

Відомо, коли з’явиться Toyota Land Cruiser 300

Toyota визначилася з датою прем’єри довгоочікуваної новинки – Land Cruiser 300. Попередньо позашляховик покажуть 1 серпня 2021 року, тобто приблизно через чотири місяці. Технічні характеристики і комплектації озвучать навесні. Тоді ж почнуть приймати попередні замовлення.