X

Стильний зовні та сучасний усередині: Renault оновив кросовер Captur (фото)

Компактний кросовер Renault Captur піддали плановому фейсліфтінгу. Моделі освіжили зовнішність і додали до сімейства нову комплектацію Esprit Alpine. У продаж на ринку Європи вона надійде наприкінці квітня цього року.

Оновлений Captur виконаний у тій самій стилістиці, що й електричний Scenic. Він отримав вузьку решітку радіатора, тонкі світлодіодні фари зі стрілоподібними ДХО, нові задні ліхтарі, оновлені бампери та емблему Renault з підсвічуванням. Також запропоновано 14 варіантів колірних комбінацій для кузова та нові 19-дюймові колісні диски.

Нова топова комплектація Esprit Alpine, яка прийшла на зміну RS Line, відрізняється вставкою Slate Grey на бампері, глянсовими чорними акцентами, 19-дюймовими легкосплавними дисками з особливим дизайном та екологічною багатофактурною тканинною оббивкою замість шкіри.

В оснащення салону оновленого Renault Captur увійшла 10,25-дюймова цифрова приладова панель, нова мультимедійна система з 10,4-дюймовим екраном підтримкою Google і Android Automotive 12. Є порти USB-C, слот для бездротової зарядки смартфона, фонове освітлення Kardon з 9 динаміками.

Моторна гама Renault Captur залишилася без змін. Кросовер, як і раніше, пропонується 1,0-літровим трициліндровим бензиновим турбодвигуном потужністю 90 к.с. і 1,3-літровим чотирициліндровим турбомотором на 140 і 160 к.с. Як альтернативу можна обрати варіант E-Tech на основі 1,6-літрового 94-сильного двигуна, який працює у парі з електромотором та батареєю на 1,2 кВтг. Сумарна віддача агрегату складає 145 к.с.

Читайте також:
В Україні Renault Trafic перетворили на цікавий кемпер

Як і очікувалося, дизельного двигуна в лінійці не буде. Однак існує версія із заводським ГБО на основі 1,0-літрового турбомотора. З повними баками бензину та газу Captur може проїхати 1100 км. Його потужність складає 100 л.с. Вартість новинки оголосять пізніше.