X

Власник Subaru BRZ модернізував спорткар і ледь не залишився без страховки

На кону оказалась сумма в 35 000 долларов за поврежденный Subaru BRZ

Тюнінг — річ доволі доступна, тому багато автомобілістів не гребують ним, щоб зробити свою машину ще привабливішою. Однак будь-яка модернізація, яка стосується ключових вузлів і агрегатів, тягне за собою певні наслідки.

Зокрема, через переробку страхова компанія може відмовити у виплаті, якщо автомобіль потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. Саме так і сталося з 21-річним водієм Subaru BRZ 2020 року. Модасіре Айобі навіть не є власником спорткара. Він взяв його в оренду на чотири роки і платив по 500 доларів на місяць. Щоб авто звучало ще краще, чоловік переробив в ньому вихлопну систему і не попередив про це прокатну організацію і страховиків.

Айобі планував замінити вихлоп на оригінальний, перш ніж повернути машину назад. Однак зробити це він не встиг, оскільки потрапив у ДТП. Сума позову становила $ 35 000, але страхова організація відмовила у відшкодуванні. Чоловік не розгубився і повідомив про інцидент в усі місцеві ЗМІ. Після розголосу, щоб не втратити клієнтів і репутацію, компанія змінила своє рішення і виплатила зазначену суму.

Незважаючи на те, що результат цієї ситуації виявився позитивним, не варто робити подібні помилки. Рекомендуємо уважно ознайомитися з вашим полісом або договором оренди, перш ніж модернізувати автомобіль. Це допоможе уникнути складних ситуацій в майбутньому.

Читайте також:
Самая крутая Subaru в истории: уникальный автомобиль выставили на продажу