X

Subaru представила спецверсію потужного седана WRX S4

Спортивний підрозділ компанії Subaru підготував сюрприз для шанувальників потужного седана WRX S4. Ним стала нова лімітована версія моделі, яка отримала безліч “смакоти” з каталогу STI. Новинка вийде тиражем у 500 екземплярів, кожен з яких коштуватиме близько 40 тисяч євро.

Спецверсія седана отримала назву WRX S4 STI Sport. Зовні від стандартної моделі вона відрізняється затемненою решіткою радіатора, чорним глянцевим переднім сплітером, видозміненим заднім бампером із повітроводом і 18-дюймовими алюмінієвими колесами з чорним оздобленням.

У салоні WRX S4 STI Sport з’явилися спортивні сидіння Recaro, нове рульове колесо в замшевій оплітці й унікальний важіль перемикання передач із глянцевими чорними акцентами. В оздобленні використана чорна шкіра та замша, доповнена контрастною білою стрічкою. На сидіннях вишито логотипи STI. Також виробник поліпшив шумоізоляцію седана, завдяки чому дорожній шум у 200 Гц зменшується на 0,6 децибела на передніх сидіннях і на 0,5 децибела на задніх сидіннях, порівняно зі стандартною версією авто.

У рух автомобіль приводить 2,0-літровий турбодвигун потужністю 300 к.с. і 400 Нм крутильного моменту, підключений до безступінчатої трансмісії, з’єднаної зі стандартною системою повного приводу. Також WRX S4 STI Sport оснащена низкою компонентів STI. Серед них розпірка передніх стійок, ребра жорсткості та спортивна вихлопна система з глушником низького тиску. Крім того, автомобіль укомплектували повітряним фільтром із високою пропускною здатністю та охолоджувачем оливи.