X

Subaru зареєструвала 12 нових найменувань

Их могут использовать для новых автомобилей и комплектаций

Subaru подала до Відомства з патентів та товарних знаків США заявку на реєстрацію 12 нових найменувань для «автомобілів, конструктивних деталей та пристроїв для них». Вони можуть використовуватися для нових кросоверів та комплектацій. Не виключено, що Subaru застовбила ці назви, щоб ніхто інший не зміг їх зареєструвати як товарний знак.

У цьому списку Accomplice, Everguide, Everpass, Getaway, Highroad, Hightrail, Outsider, Traihead, Trailseeker, Trailwind та Viewfinder. Цілком вірогідно, що одне з цих імен отримає новий Forester, який відомий під умовним позначенням Forester EV. У модельній лінійці марки нова модель займе щабель вище електричного Subaru Solterra. Останній побудований на платформі Toyota e-TNGA й фактично являється «близнюком» Toyota bZ4X.

Електричний Forester базуватиметься на власній платформі Subaru, здатній забезпечити більш серйозні позашляхові можливості та запас ходу до 700 км. За попередніми даними, це буде великий автомобіль, більш просторий за нинішню бензинову модель. Досягти цього дозволять компактні електродвигуни та інтегрована у базу тягова батарея.

Читайте також:
Знайдену в сараї Subaru WRX відреставрували, щоб повернути на дороги (відео)

Новий Subaru Forester вийшов торік. Гібридна версія кросовера очікується протягом цього року. Коли чекати на електричну версію моделі й під яким ім’ям, залишається під питанням.