X

Божевільний пікап від Ford дістався Європи з вражаючим цінником

Європейська версія пікапа Ford Ranger обзавелася лімітованою спецверсією під назвою Thunder (Грім). Її створено на базі топової модифікації пікапа Wildtrak, і вона зберегла його рівень оснащення. При цьому оздоблення екстер’єру та інтер’єру зазнало радикальних змін.

Кузов пікапа пофарбований у спеціальний колір Sea Grey, який відтіняють елементи яскраво-червоного та матово-чорного. Модель також отримала чорну решітку радіатора і чорні шильдики, перероблений задній бампер, висувну шторку на вантажній платформі і тоновану головну оптику. Завершують брутальний образ чорні ексклюзивні 18-дюймові легкосплавні колісні диски.

Інтер’єр Ranger Thunder також виконано у цій стилістиці. Сидіння оздоблені шкірою Ebony і прошиті червоною ниткою. Така сама стрічка присутня на кермі, приладовій панелі і дверних картах. Передбачено також підсвічування червоного кольору.

У рух Ranger Thunder приводить 2,0-літровий бітурбований дизельний двигун EcoBlue потужністю 213 к.с. і крутильним моментом у 500 Нм. Він поєднаний з десятиступінчастою автоматичною коробкою передач і стандартним повним приводом.

Ford Ranger Thunder вийде тиражем у 4500 екземплярів. Вартість пікапа стартує від 33 тисяч фунтів стерлінгів. Перші поставки розпочнуться наприкінці літа цього року.