X

Suzuki готує нове покоління Grand Vitara – що відомо про модель

У модельну лінійку компанії Suzuki знову повернеться Grand Vitara, але в форматі компактного кросовера. Новинку мають намір представити 20 липня, а поки що виробник показав її на затемненому тизері.

На жаль, ролик малоінформативний і демонструє тільки задню оптику автомобіля та його назву. При цьому компанія не поскупилася на інформацію щодо відродженої моделі. Відомо, що нова Grand Vitara розроблялася спільно з Toyota і буде уніфікована з Urban Cruiser Hyryder.

Також у Suzuki розповіли, що автомобіль буде пропонуватися із двома силовими установками: 1,5-літровим бензиновим двигуном потужністю 103 к.с., який доповнять 48-вольтовим стартер-генератором або 1,5-літровим мотором TNGA, що працює в парі з електромотором. Привод — передній або повний, а коробка передач — “автомат” або “механіка”.

Читайте також:
Suzuki готує до дебюту подовжену версію Jimny (фото)

У компанії новинку позиціонують, як конкурента Hyundai Creta. Спочатку Grand Vitara буде доступна на ринку Індії, а потім Suzuki планує пропонувати авто і в інших країнах. Попри те, що світова прем’єра відбудеться тільки наступного тижня, на кросовер вже відкрили передзамовлення. Охочим потрібно оформити заявку і внести депозит в розмірі 11 000 рупій (138 доларів).