X

Suzuki Jimny перетворили на маленький Гелендваген (відео)

Авторство такого невероятного перевоплощения принадлежит тюнинг-ателье Brabus

Кузовне ательє Brabus, відоме своїми доробками автомобілів німецького концерну Daimler AG, вирішило трохи поекспериментувати з Suzuki Jimny. Маленький позашляховик зазнав низки змін і тепер більше нагадує Mercedes-Benz G-Class. Щоправда, розміри автомобілів непорівнянні.

Jimny дістався унікальний обвіс і радіаторна решітка з вертикальними ребрами у стилістиці Гелендвагена. Від моделей AMG автомобілю дістався посилений бампер, доопрацьована вихлопна система і колісні диски.

У салоні маленького позашляховика нові оббиті шкірою сидіння. На стелі “зоряне небо”, добре відоме багатьом по автомобілям Rolls-Royce.

Про зміни з боку технічної частини нічого не відомо. Найімовірніше її залишили недоторканою. В Японії Suzuki Jimny комплектується трициліндровим 660-кубовим турбованим двигуном, здатним розвивати 64 к.с. Позашляховик також доступний з 1,5-літровим атмосферним двигуном, потужністю 102 к.с. У пару моторам передбачена механічна або чотиридіапазонна автоматична коробка передач.

Основним плюсом японського Геліка називають компактні розміри. Це дасть змогу легко паркувати позашляховик навіть на вузьких вуличках великих міст.

Читайте також:
Suzuki готує кілька нових кросоверів — і дешевших, і дорожчих