X

Suzuki представила спеціальну версію Jimny у ретро-стилі (фото)

Культовий позашляховик Suzuki Jimny, який користується популярністю у багатьох країнах світу, отримав лімітовану версію із приставкою Heritage у назві. Модель вийде тиражем 300 екземплярів і буде доступна на ринку Австралії.

Відрізнити Jimny Heritage від стандартного можна за червоними бризковиками з написами Suzuki, наклейками у ретро-стилі та спеціальними 15-дюймовими колісними дисками. Модель буде доступна в наступних відтінках: Black Pearl, Jungle Green, White та Medium Grey.

Так як основою для спецверсії став Jimny в комплектації GLX, він має досить багате оснащення, повідомляє autocentre.ua. Є мультимедійна система з 7-дюймовим екраном та підтримкою Android Auto та Apple Carplay, камера заднього виду, аудіосистема з двома динаміками, супутникова навігація, клімат-контроль та пакет систем допомоги водію.

Читайте також:
Позашляховик Suzuki Jimny перетворили на футляр для вологих серветок

Вартість Jimny Heritage на австралійському ринку починається від 33 490 доларів (близько 22 500 доларів США). Ще 700 доларів (близько 400 доларів США) доведеться доплатити за один із трьох додаткових відтінків, оскільки стандартно він поставляється у білому кольорі.