X

Таким міг бути сучасний Rambo Lambo LM002

Дизайнеры нарисовали Lamborghini LM003

Lamborghini LM002, також відомий як Rambo Lambo, був першим серійним позашляховиком бренду. Презентація автомобіля відбулася 1986 року на автосалоні у Брюсселі. Він відрізнявся грубими пропорціями кузова з гострими лініями та чіткими кутами. Усього з 1986 по 1993 рік компанія випустила 328 одиниць LM002.

Основною для Rambo Lambo став LMA002, один із протипів позашляховика Lamborghini Cheetah. Він розроблявся 1977 року для армії США. По суті, LM002 — військовий автомобіль із двигуном V12 від Lamborghini Countach, призначений для піщаних умов.

Художники видання Carscoops вирішили уявити, яким міг бути сучасний Rambo Lambo. За допомогою цифрового програмного забезпечення та штучного інтелекту вони створили візуалізацію Lamborghini LM003. В результаті вийшов грубо скроєний автомобіль із високим дорожнім просвітом, вражаючими кутами в’їзду та з’їзду, й широкими шинами як у LM002. Гострими лініями та крутими кутами він нагадує Lamborghini Countach. 50-річчя легендарного суперкара марка відсвяткувала навесні 2021 року.

У вигляді LM003 проглядається й деяка подібність із електричним Hummer. У нього таке ж вертикальне лобове скло, а задня частина кузова нагадує пікап.

Інтер’єр автомобіля виглядає таким самим гострим, як і екстер’єр. Особливо привертає увагу «рубана» передня панель. Не менш оригінально виглядає шестигранне кермо із трьома ребристими спицями. На потужній центральній консолі — безліч фізичних кнопок. Такий собі мікс нового та старого.

Читайте також:
Поганий день: паркувальник розбив одразу два Lamborghini одного власника

На жаль, до планів Lamborghini не входить серійне виробництво Rambo Lambo LM003. Його місце у модельній лінійці марки вже зайняв Lamborghini Urus. А все могло б бути інакше.