X

Тепер кросовер: новий Fiat Panda розсекретили до прем’єри (фото)

Fiat готується представити четверте покоління Panda. Модель змінить форм-фактор і стане кросовером.

Очікується, що новий маленький Fiat буде називатися New Panda і надійде у продаж наприкінці року. Його дебют заплановано на 11 липня. Кросовер побудують на шасі Citroen e-C3. Він досягатиме 4 довжину близько 4 метрів при колісній базі 2,5 м. Новинка отримає високий капот, вузькі фари, з’єднані тонкою світлодіодною смугою, оригінальні в плані дизайну задні ліхтарі, масивні накладки на бамперах і стильні колісні диски.

Патентними фотографіями поділилося видання Carscoops. Ще йому вдалося дізнатися деякі характеристики новинки. Повідомляється, що Panda запропонують повністю електричної версії. Вона буде оснащена одним електромотором на 113 к.с., а батарея на 44 кВтг забезпечить запас ходу до 320 км. Буде доступна і версія із гібридною установкою на основі 1,2-літрового бензинового турбодвигуна.

Читайте також:
На базі Fiat Ducato в Україні з'являються нові спеціалізовані автомобілі

Виробництво новинки налагодять на заводі компанії у Сербії. Актуальна Panda сходить з конвеєра заводу в Помільяно-д’Арко (Неапол, Південна Італія). Вартість електрокара варіюватиметься від 20 до 23 тисяч євро.