X

Tesla Model 3 врятувала ізраїльтянина від бойовиків ХАМАС (відео)

Власник Tesla Model 3 Performance, який є співробітником екстреної служби Ізраїлю, поїхав на своєму електрокарі до селища Отафа, щоб урятувати людей від бойовиків ХАМАС. Проте дістатись до міста йому не вдалося.

На під’їзді до місця збору йому перекрив дорогу пікап із терористами. Вони відкрили вогонь на поразку, але чоловік не розгубився і, різко вивернувши кермо, почав тікати. Бойовики влаштували погоню, під час якої вони не припиняли обстріл машини з автоматів та кулемета. Цілилися в передню та задню частини Model 3, оскільки хотіли вразити неіснуючий двигун та паливний бак. Ймовірно, вони не зрозуміли, що перед ними електрокар.

Саме це й урятувало життя водієві. Tesla була повністю зрізана кулями, але при цьому продовжувала рух. Терористи ХАМАС прострілили шини, але навіть на спущених двомоторна система повного приводу змогла втримати авто на дорозі при швидкості руху близько 200 км/год.

Повідомляється, що чоловік отримав кілька кульових поранень, але зміг дістатися найближчої лікарні, де йому надали необхідну допомогу. Бойовики, які були на дизельному пікапі Toyota Hilux, не змогли наздогнати Tesla і на якійсь ділянці шляху просто перестали переслідувати її. Тому сміливо можна сказати, що Model 3 врятувала життя своєму власнику.

Читайте також:
Ракетна атака Україною: під обстріл окупантів потрапили рятувальники (фото)