X

Tesla Model S відмовилася відчиняти двері своєму власнику, доки той не замінить батарею

Власник Tesla Model S 2013 року випуску потрапив у досить нестандартну ситуацію. У його електромобіля повністю розрядився акумулятор, після чого він автоматично заблокувався. Як чоловік не намагався потрапити до салону машини, йому це не вдалося.

Він звернувся до сервісного центру компанії з проханням надати йому доступ до салону електрокара. Але там йому не допомогли, а лише запропонували замінити батарею. Це дуже розлютило автовласника, оскільки ця послуга коштує 20 000 доларів. Чоловік вирішив не ремонтувати Model S, а продати його. Але й тут виникли труднощі – документи на машину знаходились у її кабіні.

Маріо Селайя (саме так звуть власника електромобіля) назвав свою Tesla Model S «сміттям» і заявив, що шкодує про витрачені на неї 105 тисяч доларів. Також він зв’язався з нотаріальною контрою, співробітники якої видали йому копії документів на право власності машини лише за 30 доларів.

Читайте також:
Дилер розбив найпотужнішу Tesla Model S – клієнт залишився без машини

На щастя для Маріо новий власник для злощасного електромобіля знайшовся досить швидко. Втім, це не дивно. Адже він виставив її на продаж за смішну суму у 20 тисяч доларів, що майже втричі дешевше за аналогічні моделі на ринку Канади. Покупця не збентежили проблеми з цією Model S. Він заявив, що самостійно розбере машину та зарядить акумулятор. Побажаємо йому удачі!

@supermariozelaya

My opinion: Tesla shut down my car over the air because my videos after refusing to pay for a new battery. #tesla #car

♬ original sound – Mario Zelaya