X

Tesla Model S програла перегони коню (відео)

На просторах інтернету доволі часто можна зустріти ролики, де змагаються в швидкості автомобілі, електромобілі, мотоцикли та інші представники цієї сфери. Адже довести перевагу і відстояти честь свого улюбленого транспортного засобу готовий  багато хто. При цьому змагання у швидкості між автомобілями і кіньми давно пішли у вічність, оскільки в такій сутичці вельми очевидний фінал.

Електромобіль Tesla Model S неодноразово ставав учасником різних заїздів, часто виходячи з них переможцем. Однак раніше всі заїзди проходили на асфальті, де електрокар буквально зі старту демонстрував свою перевагу. Якщо ж змінити сценарій і вивести Model S на траву, а в суперники йому поставити коня? Так, хорошого скакового коня, для якої трава є природним середовищем проживання.

Щоб довго не думати, як електромобіль поведеться в такій неординарній компанії і в таких умовах, йому влаштували показові перегони. Здавалося б, потенціал Model S в 800 к.с. не може зрівнятися з можливостями коня, але фінал перегонів виявився вельми несподіваним.

Після помаху картатим прапором Tesla Model S буквально за лічені секунди подолала потрібну відстань, чого не скажеш про коня, а після пішла на 180 градусний розворот. Ось тут пілот електрокара і зіткнувся з неприємним сюрпризом. Він не зміг вчасно змінити курс, тим самим давши фору своєму конкуренту, який був натренований для гри в поло і дуже легко змінював напрямок.

Ось так заїзд, фінал якого було визначено ще до старту, завершився повним крахом електричного воза і перемогою скакуна.