X

Tesla Model Y і сніговий пагорб — хто кого (відео)

Электромобиль не смог остановиться и просто скатился вниз

Власник Tesla Model Y вирішив спуститися із засніженого пагорба на 19-дюймових колесах «взутих» у всесезонні шини, але у нього нічого не вийшло. Всі свої відчайдушні спроби він записав на відео.

Спочатку чоловік не відчув ніяких труднощів, все найцікавіше почалося на крутому спуску. Електрокар почав ковзати, після чого його довелося зупинити на узбіччі. Далі власник Tesla вирішив піднятися вгору заднім ходом, але замість цього автомобіль просто почав котитися боком. Потім електромобіль розвернувся і почав скочуватися вперед. Водночас гальма не реагували. Чоловік почав відчайдушно сигналити, щоб попередити інших автомобілістів про те, що він не зможе зупинитися на вказаному місці. На щастя, нещасного випадку вдалося уникнути.

У кінці ролика видно як електромобіль направляється просто в огорожу. За словами чоловіка, зіткнення вдалося уникнути. Ні він, ні автомобіль не постраждали.

У всіх аварійних ситуаціях, які показані у відео, частково винен сам водій. Йому потрібно було вчасно поміняти всесезонні шини на зимові.

Читайте також:
Старенький Mercedes-Benz оснастили самодельным штурвалом как у Tesla (видео)