X

Tesla Model Y стала доступнішою: компанія зменшила ціну на електрокросовер

Компанія Tesla не відчуває проблем із попитом на свої електромобілі, а навпаки щокварталу тільки нарощує обороти. Однак у зв’язку з кризою, пов’язаною з пандемією коронавірусу, американський виробник вирішив показати лояльність до споживачів і зменшив ціни на електрокари.

Місяцем раніше Tesla знизила вартість Model 3, S і X. А тепер черга дійшла і до електрокросовера Model Y, який є наймолодшим у лінійці виробника. Якщо раніше базова версія моделі коштувала 52 900 доларів, то тепер вона обійдеться клієнтам в 49 900 доларів. Тобто Model Y практично зрівнялася за ціною з Model 3. Однак варто враховувати той факт, що кросовер, на відміну від седана, оснащений двома електромоторами і має повний привід.

Також виробник пропонує для Model Y пакет опцій Performance Package, який охоплює  посилені гальма, знижену підвіску, педалі з алюмінію і 21-дюймові колісні диски з особливим дизайном. Максимальна швидкість моделі зросла до 250 км/год. Вартість такої версії електрокара становить 59 900 доларів. Якщо не достатньо і цих показників, то можна обрати модифікацію Long Range, яка має збільшений запас ходу.