X

Tesla не встигає продавати випущені автомобілі

Компания арендует парковки для хранения тысяч своих электромобилей

Темпи виробництва електромобілів Tesla набагато випереджають продажі. За даними компанії, у першому кварталі 2024 року виробництво перевищило продажі на 46 561 автомобіль. Зберігати доводиться на паркінгах заводів, торгових центрів і навіть аеропортів.

Один із таких майданчиків зберігання електромобілів Tesla — паркування торгового центру Chesterfield Mall, розташованого за 32 км від Сент-Луїса. Решта орендарів покинуть його 31 серпня. На його місці з’явиться новий багатофункціональний проєкт вартістю 2 мільярди доларів.

Оренда паркування Tesla для власника центру Staenberg Group стала додатковим джерелом прибутків. За словами старшого віцепрезидента Групи Тіма Лоу, дилерському центру Tesla у Честерфілді не вистачає місця для зберігання автомобілів. У торговому центрі Chesterfield Mall припарковано щонайменше 300 електромобілів бренду.

Попри проблеми зі зберігання Tesla не уповільнює темпи виробництва. Доказ цього нещодавнє відео з заводу компанії у Фрімонті, Каліфорнія. Така ж ситуація і в Німеччині, де для зберігання своєї продукції Tesla використовує аеропорт поблизу містечка Нойхарденберг. Шум від тягачів, що їх транспортують, викликав невдоволення у місцевих жителів.

Читайте також:
Tesla Cybertruck зазнав серйозних пошкоджень після зіткнення з кросовером Ford (фото)