X

Тест “Автомобіль року в Україні 2018” проходить в унікальному еко-місці

Тесты претендентов на звание "Автомобиль года в Украине 2018" идут полным ходом

Як “Автоцентр” писав раніше, в Україні проходить другий пробіг в рамках конкурсу “Автомобіль року в Україні 2018”. Подолавши близько 300 км, екіпажі журі прибули на місце призначення – на базу відпочинку “Батерфляй”, що в 35 км від Вінниці. “Батерфляй” – заміський комплекс, до складу якого входить готель, ресторан, басейни, SPA-салон та ін. Розташований він у чудовій лісовій зоні із яскравими пейзажами.

Але головна особливість “Баттерфляй” – екологічний тренд. Комплекс оснащений сонячними батареями, крім того, тут використовуються корпоративні електромобілі. Символічно, що серед автомобілів-конкурсантів, які претендують на звання “Автомобіль року в Україні 2018, є одна з найбільш” зелених “моделей – Hyundai Ioniq, яка випускається в трьох версіях: гібридній, плагін-гібридній і виключно електричній.

Журналісти вже почали тестувати автомобілі, попередньо підготувавши для них дороги. Крім Іонік, в пробігу беруть участь Peugeot 308, Honda CR-V, Range Rover Velar, Volvo XC60, Peugeot Travellar, Skoda Octavia, Skoda Rapid, Hyundai Ioniq, Hyundai i30, Volkswagen Arteon, Ford Fiesta, Chery Tiggo 2 і Citroen C-Elysee.

Нагадаємо, що “Автомобіль року в Україні 2018” оберуть за підсумками голосів громадськості та експертного журі. Церемонія нагородження відбудеться в лютому 2018-го.