X

Тільки з конвеєра: на аукціон виставили новенький Toyota Land Cruiser 250 (фото)

Toyota випустила першу партію Land Cruiser 250 і один із 5000 екземплярів вже виставили на аукціон на майданчику Bring a Trailer. Представлений позашляховик жодного разу не виїжджав на дороги, на що вказує пробіг на одометрі у 11 миль (близько 17 км), отриманий від калібрування двигуна.

Land Cruiser у топовій версії First Edition оснащений гібридною силовою установкою на основі 2,4-літрового рядного чотирициліндрового турбодвигуна, який доповнений електромотором та батареєю на 1,87 кВтг. Сумарна віддача – 330 к.с. та 630 Нм, які передаються на всі чотири колеса через восьмиступінчасту автоматичну коробку передач.

Позашляховик отримав двокольорове забарвлення кузова, де основний відтінок Heritage Blue, а дах – чорний. Він обклеєний захисною плівкою, є підсвічування порогів, відеореєстратор, аудіосистема JBL та бризковики. На даху встановлені рейлінги та багажник.

Читайте також:
Toyota GR Corolla може отримати коробку-автомат

Рекомендована роздрібна ціна Toyota Land Cruiser 250 складає 78 369 доларів. На момент написання статті максимальна ставка на позашляховик становила 66 666 доларів. До закінчення торгів залишилось 5 днів.