X

ТОП 10 найкращих автомобільних тримачів для iPhone

Добірка ТОП 10 найкращі тримачі для телефона в машину, які зроблять вашу подорож в авто ще більш комфортною та безпечною. Ми зібрали найкращі за якістю, цінами та відгуками користувачів. 

1. Автомобільний тримач Hoco CA91 Magic Magnetic Gray

Автомобільний тримач Hoco CA91 Magic Magnetic Gray допоможе швидко та надійно зафіксувати ваш пристрій за допомогою міцних магнітів. Тому навіть на нерівній дорозі чи при різкому гальмуванні смартфон буде триматись на поверхні автомобільного тримача. 

Плюсом такого тримача є також можливість бездротової зарядки. Це зручно, коли ви забули зарядити свій телефон вдома, тому ви можете це зробити прямо в дорозі. Потужність бездротової зарядки становить 15 Вт, тому вона повністю підтримує навіть нові флагмани Apple. 

2. Автомобільний тримач із бездротовою зарядкою Mcdodo Duai Coilі Wireless Charger Car Mount

Автомобільний тримач Mcdodo Duai Coilі Wireless Charger Car Mount — надійний аксесуар, який фіксує телефон з трьох сторін, забезпечуючи йому надійне утримання навіть при сильній трясці на нерівній дорозі. Телефон легко встановлюється в аксесуар та звільняється за допомогою натискання однієї кнопки.

Одним з плюсів такого тримача є два способи встановлення. За допомогою присоски він фіксується на панель приладів чи лобове скло, а за допомогою спеціальною прищіпки його можна закріпити на вентиляційній решітці авто. Як і попередній варіант, аксесуар підтримує бездротову зарядку. 

3. Тримач для телефону в машину Baseus Metal AgeⅡ Gravity Car Mount (Air Outlet Version) Dark Grey (SUJS000013)

Baseus Metal AgeⅡ Gravity Car Mount (Air Outlet Version) Dark Grey — бюджетний автомобільний тримач, який чудово справляється зі своєю головною функцією. Він має просту але надійну конструкцію з зручним кріпленням та фіксацією смартфону з трьох сторін. Так, він не буде заряджати ваш смартфон в дорозі, як попередні два, але ціна його цілком виправдовує. Тому, тим хто шукає простий тримач без зайвих функцій, то цей варіант буде ідеальним. 

4. Автомобільний тримач Belkin MagSafe Car Vent Mount PRO для iPhone 14 | 13 | 12 (WIC002btGR)

Автомобільний тримач Belkin MagSafe Car Vent Mount PRO — дуже стильний та якісний аксесуар, який ідеально підійде для власників iPhone 14 | 13 | 12. В автомобілі фіксується за допомогою спеціального затискача, а смартфон утримується  на його поверхні завдяки технології MagSafe — це швидко, зручно та надійно. 

В аксесуарі також відсутні можливість бездротової зарядки, але конструкцію тримача не заважає підключити кабель Lightning до порту смартфону та почати його заряджати.

5. Автомобільний тримач із бездротовою зарядкою Pitaka MagEZ Car Mount Pro with MagSafe (CM4001Q)

Pitaka MagEZ Car Mount Pro with MagSafe — стильний автомобільний тримач, що підтримує бездротову зарядку. Цей аксесуар відрізняється своїм компактним дизайном, але при цьому забезпечує виняткову надійність для вашого смартфону. Особливістю цього автомобільного тримача Pitaka є те, що він підтримує бездротову зарядку, тому ви можете швидко підзарядити свій смартфон за потреби. Аксесуар оснащений вбудованою системою безпеки та спеціальним вентилятором, що допоможе уникнути пергріву пристрою, захищаючи його від потенційних загроз. 

6. Автомобільний тримач з сонячною батареєю Baseus Smart Solar Power Wireless Car Mount Electric Holder Black (SUZG000001)

Автомобільний тримач з сонячною батареєю Baseus Smart Solar Power Wireless Car Mount Electric Holder Black — цікавий варіант для тих, хто часто заряджати телефон під час руху. Аксесуар має зрозумілу конструкцію із затискачами по боках, яка підійде для більшості смартфонів. Він простий в установці та зручний у використанні. 

Звісно, головною особливістю цього автомобільного тримача є не просто наявність бездротової зарядки, а її можливість роботи від сонячної енергії. Аксесуар оснащений вбудованим акумулятором, ємністю 150 мА/год, що дозволить підзарядити смартфон під час руху. В комплект поставки дадається кабель, який можна використовувати у більш похмурі дні.

7. Автомобільний зарядний пристрій із тримачем CasePro Magnetic Wireless Charger 15W Black

Black має компактну конструкція з цікавим прозорим дизайном, який чудово впишеться в салон будь-якого авто. Магніти на ньому дуже міцні, тому ви можете не хвилюватися, що смартфон впаде під час сильної тряски на дорозі чи при різкому гальмуванні. Плюсом такого аксесуару є можливість бездротової зарядки потужністю 15 Вт. Зарядка буде швидкою та стабільною завдяки рівномірному поширенню тепла від індукційної котушки. 

8. Тримач для телефону у машину Baseus Steel Cannon 2 Air Outlet Car Mount Black (SUGP000001)

Baseus Steel Cannon 2 Air Outlet Car Mount Black — створений спеціально для тих, хто шукає простий тримач за дуже доступною ціною. Він має дуже компактний розмір, тому він не буде перешкоджати зручному користуванню смартфоном в дорозі. Попри свої мініатюрні розміри, тримач має міцну конструкцію з якісних матеріалів, яка гарантує надійність та довговічність. Шарнірна конструкція дозволяє зафіксувати смартфон у будь-якому положенні та обертати смартфон на 360 градусів.  

9. Автомобільний тримач Baseus C01 Magnetic Phone Holder (Air Outlet Version) Black (SUCC000101)

Ще один компактний тримач з лаконічним дизайном — Baseus C01 Magnetic Phone Holder (Air Outlet Version). Він так само, як і попередній має досить компактні розміри, але його перевагою є саме магнітне утримання смартфону. Такий тримач може бути актуальним для власників iPhone 14 | 13 | 12. 

Чотири неодимові магніти, вбудовані в тримач, можуть витримати вагу до 3 кг. Тому, незважаючи на свою компактність, він чудово підійде навіть для властинів моделей Pro Max. У комплекті йде магнітна накладка на телефон діаметром 48 мм.

10. Автомобільний тримач для iPhone WIWU Magnetic Absorption MagSafe Wireless Charger 15W Grey (CH-309)

Такий автомобільний тримач від WIWU надійно утримує смартфон на своїй магнітній поверхні та перешкоджає його випадковому падінню навіть на дуже нерівній дорозі. Головним плюсом такого тримача є його можливість заряджати смартфон бездротовим шляхом. Аксесуар має високу потужність зарядки в 15 Вт, що дозволить швидко підзарядити телефон в дорозі. Крім того, міцні магніти забезпечують точне позиціонування смартфону на тримачі для надійної та ефективної зарядки. 

Добірка ТОП 10 найкращих автомобільних тримачів включає в себе найкращі варіанти, які підійдуть для вашого смартфону. Кожен з цих аксесуарів володіє своїми унікальними функціями і перевагами, які можуть помітно поліпшити ваш досвід володіння автомобілем.