X

Toyota C-HR 2020 – дата української прем’єри і ціни

Модный и стильный японский кроссовер Toyota C-HR готовится к своему дебюту после обновления. Что интересного в модели?

Через три роки після світового дебюту кросовер Toyota C-HR зазнав рестайлінгу. “Автоцентр” одним із перших протестував новинку і вже скоро поділиться всіма подробицями і враженнями!

А наразі – головна інформація. Український дебют оновленої Toyota C-HR 2020 заплановано на 19 листопада, тобто відбудеться вже наступного тижня. До нас кросовер приїде в трьох комплектаціях: Active, Style і Premium. Стартова ціна C-HR становитиме 696 080 грн.

Це за модифікацію з бензиновим турбодвигуном 1.2 D-4T (116 к. с), варіатором Multidrive S і моноприводом. Повний привід також буде доступний, але виключно для цього мотора.

Наступна силова установка також добре знайома за дорестайлінговою C-HR – це гібридна 1.8 (122 к. с.). Доплата за неї становитиме 91 530 грн. І нарешті третій агрегат – це також гібридна модифікація, але з новим 2.0 потужністю 184 к.с. і динамікою до “сотні” за 8,2 сек., що майже на три секунди швидше, ніж 1.8 Hybrid. Доплата за 2.0 Hybrid – ще 54 240 грн. І доступний він буде в комплектації Style і Premium.

Найтоповішою буде версія Launch Edition із прайсом у 910 102 грн. Більше подробиць про всі оновлення читайте зовсім скоро в нашому тест-драйві!

Читайте також:
Что думают немцы о самом дорогом седане Toyota