X

Toyota Corolla пережила легкий рестайлінг (фото)

Обновленная модель уже поступила в продажу

Незважаючи на те, що популярність седанів із кожним роком стає меншою, компанія Toyota не має наміру відмовлятися від них. Щоб утримувати високий рівень продажу моделей цього типу, вона регулярно переглядає їхню зовнішність і оснащення.

Цього разу японський виробник оновив одну з найпопулярніших моделей марки – Toyota Corolla. Їй запропонували новий ексклюзивний колір для кузова — Emotional Red III. Більше змін відбулося в оснащенні автомобіля. Після рестайлінгу йому стала доступна система Plus Support, яка може самостійно блокувати педаль газу і не давати змоги машині розганятися далі.

Також до списку доступних опцій Тойота Королла увійшла система очищення повітря Nano X, яку було розроблено спільно з компанією Panasonic. Її особливість полягає в тому, що вона пригнічує розвиток хвороботворних бактерій і різних алергенів. Оновлений автомобіль вже надійшов у продаж на ринку Японії. Вартість варіюється від 17 до 26 тисяч доларів за седан і від 18 000 до 27 000 доларів за універсал. Хетчбек обійдеться щонайменше в $19 500.

Читайте також:
Toyota анонсувала середньорозмірний кросовер на базі Harrier: коли чекати