X

Toyota Corolla отримала версію для Нюрбургрингу

Седану занизили дорожній просвіт і допрацювали зовнішність

Сімейство Toyota Corolla поповнилося новою спеціальною версією з приставкою Nürburgring Edition в назві. Її було створено на честь перемоги команди Toyota Gazoo Racing Team Thailand на кільцевих перегонах “24 години Нюрбургринга”.

Компактному седану допрацювали зовнішність і переналаштували шасі, зробивши його схожим на спортивний автомобіль. Впізнати спеціальну Тойота Королла можна за оригінальним аеродинамічним обвісом, який передбачає агресивніші бампери і розширені бічні “спідниці”, спойлером на кришці багажника, псевдодифузором і шильдикам на передніх крилах.

Автомобілю занизили дорожній просвіт, встановивши жорсткіші пружини. Також встановили блок керування акселератором, який скорочує час реакції двигуна на натискання педалі газу. Тобто седан став більш різким на старті. Кабіна і її оснащення залишилися колишніми. Не стали чіпати і силову установку. Toyota Corolla Nürburgring Edition приводить в рух 1,8-літровий двигун потужністю 138 к.с.

Читайте також:
Toyota представила "розумну" Corolla за ціною Renault Logan

Також доступна версія з гібридною установкою на основі того ж двигуна, доповненого електромотором і варіатором. Незалежно від трансмісії привід тільки передній. Спецверсію популярної моделі пропонуватимуть виключно на ринку Таїланду. Вартість і дата виходу на ринок не озвучуються.