X

Toyota Land Cruiser 300 показали в кузові пікап

Рендеры получились очень реалистичными

Однією з найгучніших прем’єр цього року став дебют нового покоління позашляховика Toyota Land Cruiser 300. Однак не встигла компанія почати поставки моделі клієнтам, як у мережі почали обговорювати можливу появу пікапа на базі культового автомобіля.

Цю ідею підхопили незалежні дизайнери, які створили реалістичні рендери пікапа. Вони зберегли впізнаваний вигляд моделі, доповнивши її новими елементами, в дусі сучасної мови дизайну марки. Отже, автомобіль отримав масивну решітку радіатора зі стільниковим наповненням (у позашляховика хромовані горизонтальні ламелі) і великим написом з назвою марки, фірмові світлодіодні фари і бампер із захисною пластиною.

Кришки дзеркал, дверні ручки і обвіс виконані з темного пластику. З боків видно виштамповки, а на даху кабіни невеликий спойлер. Вантажна платформа невелика. У задній частині встановлено не тонкі горизонтальні ліхтарі, як у нового позашляховика, а великі вертикальні. Також можна відзначити наявність оригінальних колісних дисків із червоними акцентами.

Читайте також:
У найстарішої моделі Toyota з'явиться кросоверна версія

Звичайно це тільки рендер і виробник не заявляв про плани випустити новий LC300 в кузові пікап. Однак ідея цікава і цілком могла б знайти серійне втілення. Особливо враховуючи ажіотажний попит на модель.