X

Toyota організовує виробництво апаратів ШВЛ і захисних екранів

Toyota наладила производство защитных лицевых экранов и готовится начать производство аппаратов ИВЛ

Автовиробництво постраждало від пандемії коронавірусу не менше за інші сфери. Незважаючи на це, автомобільні гіганти не залишаються осторонь і намагаються максимально допомогти в боротьбі з CONVID-19. У зв’язку з тим, що у світі виникла гостра необхідність в апаратах штучної вентиляції легенів, чимало компаній налагодили на своїх виробництвах лінії з їх випуску.

Читайте також:
Tesla, Ford і GM будуть виробляти апарати ШВЛ для боротьби з коронавірусом

Приєднатися до цієї компанії вирішила і японська корпорація Toyota. Вона висунула низку ініціатив, серед яких виробництво лицьових захисних екранів, роздрукованих на 3D-принтері. Перша партія таких щитків вирушить у лікарні Індіани, Кентуккі, Мічигану і Техасу вже на початку наступного тижня. Також компанія має намір налагодити виробництво апаратів ШВЛ і масок, які мають підвищений попит. Це відбудеться одразу, тільки-но Toyota знайде партнера з виробництва фільтрів для цієї продукції.

Читайте також:
BYD перешел с электрокаров на медицинские маски

Також підтримала цю ініціативу і компанія Mercedes, яка запропонувала випускати медичне обладнання на своїх 3D-принтерах. Наразі у автомобільного гіганта немає конкретних планів і він чекає розпоряджень від уряду.