X

Toyota показала Land Cruiser, виконаний у ретро-стилі (фото)

Toyota анонсировала возвращение Land Cruiser на ринок США. И это не LC 300!

Після того, як компанія Toyota анонсувала повернення Land Cruiser на ринок США, вона опублікувала тизер новинки. Судячи з нього стало зрозуміло, що йдеться не про «300-ку», а про наступника старіючого Prado.

Автомобіль виконаний у ретро-стилі. Саме тому на фото його показали поряд із поколінням FJ40 1960 року. Новинка є близьким родичем Lexus GX. Він побудований на тій же платформі TNGA-F, що і преміальний кросовер, і отримає аналог версії для бездоріжжя Overtrail.

За даними інсайдерів, новий Land Cruiser Prado отримає оригінальні фари та задні ліхтарі, які надсилатимуть до культового FJ40. Також йому дістануться масивніші бампери, ніж у кросовера. А ось задній спойлера позашляховик втратить.

Читайте також:
Електромобілі Toyota проїжджатимуть до 1200 км без підзарядки

Ймовірно, новий автомобіль успадкує від Lexus й моторну гаму. Тобто у рух його наводитиме 3,4-літровий бітурбований двигун V6 потужністю 349 к.с. Запропонують і версію Prado із гібридним агрегатом i-Force Max на 437 к.с. Обидва варіанти працюють із десятиступінчастим автоматом та системою повного приводу. У продаж на американському ринку новинка надійде наступного року. Інформації про те, чи буде модель запропонована на ринку Європи, наразі немає.