X

Toyota показала спецверсію Land Cruiser 300 (фото)

Toyota Land Cruiser 300 отримала спеціальну версію з приставкою 10th Victory Edition у назві, яка натхненна Дакаром та приурочена до 10-ї перемоги поспіль компанії на цьому ралі.

Новинка заснована на комплектації Black Edition та відрізняється чорними акцентами й наклейками на кузові у ралійному стилі. Ці наклейки прикрашають профіль і доходять до заднього бампера, віддаючи шану автоспортивній спадщині Land Cruiser.  Також спецверсія отримала особливі 18-дюймові легкосплавні диски, взуті в шини 285/60R18.

Land Cruiser 10th Victory Edition оснащується 3,5-літровим турбодвигуном V6 з віддачею 409 к.с., який працює у парі з десятиступінчастою автоматичною коробкою передач та системою повного приводу. В оснащення салону входить 9-дюймовий екран мультимедії, тризонний клімат-контроль та мультикермо. В обробці використана щільна тканина, шкіра та вставки з натурального дерева.

Читайте також:
Тільки з конвеєра: на аукціон виставили новенький Toyota Land Cruiser 250 (фото)

Ця версія позашляховика буде доступна виключно в Об’єднаних Арабських Еміратах за ціною 319 900 дирхамів (близько 87 тисяч доларів).