X

Toyota позначила свої гібриди синьою крапкою

Новый логотип будет использоваться на всех «зеленых» моделях бренда

Toyota замінила синій логотип, який використовувався з 2009 року на моделях із гібридними силовими агрегатами, синьою крапкою. Також вона використовуватиметься для плагін-гібридів, електромобілів та водневих автомобілів. Першими її отримали новий Camry, Crown та Prius.

Синя крапка прикрасила корму седана Camry поруч із літерами «HEV», які означають гібридний електромобіль. У американського Prius вона розташована перед написом «Prime» на багажних дверях.

Надалі нова емблема з’явиться в інших електрифікованих моделях, таких як RAV4, Venza та Corolla. Імовірно, це відбудеться під час чергового планового оновлення.

Як згадувалося раніше, синя крапка прикрашатиме задню частину всіх транспортних засобів на нових джерелах енергії, включаючи електромобілі. Зокрема, її можна помітити на тизерах задньої частини майбутнього bZ3X, поряд із літерами «BEV» (електричний автомобіль з акумулятором).

Читайте також:
Дебютувала Toyota Camry V8 на 700 к.с. (фото)

Зміна логотипу — частина маркетингової кампанії «Beyond Zero» з «виходу за рамки вуглецевої нейтральності». Як йдеться у вересневому пості Toyota у Twitter, нове лого покликане символізувати прихильність компанії «щастю людей, що живуть на землі, та [її бажання] передати його наступному поколінню».