X

Toyota представила лінійку оригінальних пікапів Hilux (фото)

На автошоу в Бангкоку підрозділ Toyota Motor Thailand представив модернізовані екземпляри пікапа Hilux. Одні адаптовані до бездоріжжя, інші навпаки – занижені, як спорткари.

Найбільш неординарним на стенді японської марки був Hilux Revo 54th. Він виглядає як машина з фільму «Трансформери»‎. У нього масивні бампери, капот з декоративним ковшем, розширені крила в стилі мілітарі, збільшені дзеркала заднього виду, світлодіодна балка на даху та висувні підніжки.

Їздить пікап на 20-дюймових легкосплавних дисках Oasis, взутих у грязьові/позашляхові шини AMP. Ще у нього піднята підвіска, оснащена амортизаторами Profender та Monotube, а на днищі встановлена ​​захисна пластина. Вартість пакету модернізації складає близько 10 000 доларів.

Не менш ефектно виглядає орієнтований на бездоріжжя Toyota Hilux Revo High Performance & Style. Він заснований на комплектації Pre-Runner і отримав потужнішу підвіску з пружинами Profender, новий комплект 20-дюймових легкосплавних дисків Lenso, взутих у чіпку гуму Yokohama 305/55R20. Також йому модернізували програмне забезпечення.

Ще можна відзначити наявність у моделі переробленого бампера, більш вузької решітки радіатора, дутого капота з центральним повітрозабірником і задньої пластини, що виступає. У боді-кит також входять ширші крила, спойлер на даху та металевий задній бампер. Ціна всіх модифікацій починається від 13 000 доларів плюс вартість автомобіля-донора.

Крім проектів для бездоріжжя, Toyota представила тріо лоу-райдерів, які зосереджені на тому, щоб зробити пікап Hilux спортивнішим. Найяскравішим з погляду екстер’єру є Hilux Revo Dragster. У нього колеса малого діаметра, карбоновий спліттер, кришка багажника та корпуси дзеркал заднього виду. У салоні встановлені гоночні сидіння та каркас безпеки. Окремо варто відзначити яскраву ліврею.

Матово-сірий Revo Twin Turbo та білий Revo Z-Runner також отримали занижену підвіску, легкосплавні колісні диски з п’ятьма спицями та наклейки на кузові. Але вони не такі ефектні і виглядають більш як серійні моделі.

Читайте також:
Toyota представила економічну версію пікапа Hilux (фото)