X

Toyota представила новий пікап за $13 000 (фото)

На ринок Таїланду виходить новий пікап Toyota Hilux Champ, який є серійною версією концепту Toyota IMV.

Hilux Champ запропонують у двох версіях довжиною 4979 та 5300 мм. Пікап відрізняється утилітарним зовнішнім виглядом, а його передня частина виконана у стилі Land Cruiser. У нього масивний пластиковий обвіс, плоске лобове скло та прямокутні галогенові фари. Вантажну платформу авто можна адаптувати під будь-яке призначення – від фургона до автолавки чи будинку на колесах.

Toyota Motor запропонує понад 100 аксесуарів, які можуть перетворити Hilux Champ на LCV вашої мрії. Кабіна може бути одномісною або двомісною. У її оснащення входить аналогова панель приладів і фірмове рульове колесо. Мультимедійної системи немає. Управління функціями здійснюється за рахунок фізичних кнопок. Є вентилятор, два підсклянники, розетка, електричні склопідйомники та пара відсіків для зберігання речей.

Toyota Hilux Champ заснований на спрощеній версії архітектури IMV з рамною архітектурою, яка лежить в основі звичайного Hilux. Тайський пікап пропонуватиметься з трьома варіантами двигунів – 2,0-літровим бензиновим (1TR-FE) на 137 к.с., 2,7-літровим бензиновим (2TR-FE) на 164 к.с. та 2,4-літровим турбодизелем (2GD-FTV) на 148 к.с.

Читайте також:
Toyota презентувала Hilux для суворого бездоріжжя (відео)

Базовий двигун працює у парі з п’ятиступінчастою механічною коробкою передач, а два інших – з шестиступінчастим «автоматом». Привід задній. Автовиробник уже приймає замовлення на новий пікап. Його вартість розпочинається від 13 тисяч доларів.