X

Toyota представила оновлений седан Crown (фото)

Toyota відновила спортивний седан преміум-класу Crown. Він є спадкоємцем класичної версії моделі та вийде на ринок Японії 13 листопада за ціною від 48 500 доларів.

Автомобіль виглядає стильно та сучасно. У нього довгий капот, похилий дах і вкорочена задня частина. Вузькі фари відмінно поєднуються з широкою решіткою радіатора. Задні ліхтарі поєднані тонкою світлодіодною смугою в один блок. Завершують образ 19-дюймові колісні диски із багатоспицевим дизайном.

Побудовано седан Crown на тій же платформі, що і Toyota Mirai, і Lexus LS. Він досягає завдовжки 5030 мм при колісній базі 3000 мм. Ширина та висота – 1890 та 1470 мм відповідно. Салон авто просторий та комфортний. У його оснащення увійшли сидіння з електроприводом, вентиляцією та підігрівом, цифрова панель приладів і сучасна мультимедійна система з великим екраном. Оздоблення виконано зі шкіри у поєднанні з натуральним деревом.

Toyota Crown запропонують із гібридною установкою на основі 2,5-літрового бензинового двигуна, який працюють у парі з двома електромоторами, та видає 224 або 380 к.с. Пізніше з’явиться версія з установкою, як Mirai. Мотор на 185 к.с. живитиметься від водневих паливних осередків. Запас ходу – близько 800 км.

Читайте також:
Нове сімейство Toyota Crown отримало максимальну оцінку за безпеку