X

Toyota представила ювілейний GR86 із 235-сильним мотором (фото)

Toyota випустила лімітовану версію спортивного купе GR86 із приставкою 40th Anniversary Limited у назві. Вона присвячена 40-річчю культового спорткара AE86.

Ювілейна версія оснащена амортизаторами ZF Sachs та гальмами Brembo. Також вона отримала кілька стилістичних штрихів, що відсилають до його культового предка. А саме, спойлер у вигляді «качиного хвоста» на кормі та декоративні чорні смуги зі спеціальними логотипами. Авто запропонують виключно у червоному та білому відтінках.

Салон спецверсії оброблений двоколірною шкірою чорного та червоного кольорів. У оснащення увійшов пакет систем допомоги водію Subaru Eyesight ADAS. У рух Toyota GR86 40th Anniversary Limited наводить 2,4-літровий опозитний двигун потужністю 235 к.с. і 250 Нм крутного моменту, який працює в парі з 6-ступінчастою механікою та системою заднього приводу.

Читайте також:
Гібридна установка та шість комплектацій: Toyota представила мінівен Sienna за $37 000 (фото)

Новинка вийде тиражем у 200 екземплярів і пропонуватиметься на ринку Японії за ціною від 26 000 доларів. Публічна прем’єра Toyota GR86 2024 року та ювілейного випуску відбудеться 24 вересня на автодромі Fuji Speedway.