X

Toyota презентувала Hilux для суворого бездоріжжя (відео)

Сімейство актуального покоління пікапа Toyota Hilux поповнилося новою версією з приставкою GR Sport II в назві. Новинка призначена для шанувальників їзди суворим бездоріжжям. Вона вийде на ринок у 2024 році.

Пікап отримав модернізовану решітку радіатора та розширювачі колісних арок із темного пластику. Ще у нього збільшений на 20 мм дорожній просвіт і встановлені 17-дюймові колісні легкосплавні диски, взуті в всюдихідні шини. Кут в’їзду збільшився з 29 до 30 градусів, а передня та задня колії стали на 140 та 150 мм ширші.

У салоні пікапа встановлені спортивні сидіння, в обробці яких використана контрастна прострочка, а підголівники прикрашають логотипи GR. На педалях та порогах з’явилися металеві накладки. Також у стандартну комплектацію входить мультимедійна система з 8-дюймовим екраном та бездротовим Apple CarPlay.

Читайте також:
Представлено оновлений Toyota Crown

Під капотом жодних змін не відбулося. Toyota Hilux GR Sport II наводить у руху 2,8-літровий турбодвигун потужністю 201 к.с. і 500 Нм крутного моменту, який працює у парі з 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Вартість оголосять ближче до старту продажу.